Lägg till Google Analytics på min webbplats

Genom att lägga till spårningstjänsten Google Analytics på din webbplats kan du få en exakt databaserad bild av vilka som besöker din webbplats, var de befann sig innan de kom till din webbplats och hur de navigerar på webbplatsen.

Obs! Om du inte har något Google Analytics-konto kan du registrera dig för Google Analytics med stegen nedan.

Om du redan har ett Google Analytics-konto kanske du vill öppna en separat flik och leta upp ditt spårnings-ID. Läs Googles hjälpartikel om du behöver hjälp att hitta ditt spårnings-ID.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna Hemsideprogram.
  4. Välj Inställningar.
  5. Välj Google Analytics.
  6. Kopiera din spårnings-ID-kod från din andra flik och klistra in den här i området för Spårnings-ID. Använd länkarna i ditt Hemsideprogram för att registrera dig för Google Analytics eller om du behöver hjälp med att hitta ditt spårnings-ID.
  7. Dina ändringar sparas automatiskt. Publicera din webbplats för att aktivera din Google Analytics-spårningskod.
  8. Vänta minst 24 timmar, logga in på Google Analytics-kontot och dyk sedan ner i den statistik och grafik som finns om webbtrafiken på din webbplats.