GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Skapa min Link in Bio

Använd en av våra snabbstartsmallar för att skapa din Link in Bio eller designa din egen från grunden.

OBS! Link in Bio är endast tillgängligt i GoDaddy Studio-appen på iOS- och Android-enheter. Det är gratis för alla GoDaddy Studio-kunder.

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Tryck på Link in Bio längst ner på skärmen.
  3. Tryck på Skapa ny webbplats .
  4. Välj en av de föreslagna kategorierna för din webbplats och tryck på Fortsätt .
  5. Skriv ett namn för din webblista och tryck på Fortsätt .
  6. Anpassa din Link in Bio. Du kan:
    • Ladda upp och lägg till egna bilder, eller välj bilder från våra bibliotek
    • Ändra bakgrundsfärg
    • Ändra texten
    • Ändra typsnitt, färg och justering
  7. Lägg till dina sociala medier och andra länkar. Du kan lägga till upp till 12 sociala medieprofiler och så många andra länkar du vill.
  8. När du är nöjd med din Link in Bio trycker du på Publicera i det övre högra hörnet.
  9. Välj om du vill publicera till en domän du äger, skaffa en ny domän eller publicera till en gratis GoDaddy-URL och tryck sedan på Fortsätt .

Varning: Du kommer inte att kunna ändra länken till din Link in Bio senare. För att få en annan länk måste du ta bort din Link in Bio och skapa en ny.

Din webbplats publiceras omedelbart. Du kan sedan visa den eller dela den via sociala medier. Du kan också kopiera din länk och klistra in den i dina sociala medier bios manuellt eller trycka på Klar om du inte är redo att dela den ännu.