Skapa ett GoDaddy Studio-projekt

För att starta ett nytt projekt från grunden istället för att använda en mall, följ dessa steg:

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Längst ner på skärmen väljer duGoDaddy Studio nytt projekt ikon Knappen Skapa .
  3. Under Bakgrunder väljer du Bild , Video , Genomskinlig , Vit eller Svart .
  4. Om du har valt Bild eller Video väljer du vilken bild eller video du vill använda.
  5. Din projektbild

6. Välj en storlek på duken. Du kan välja ett förformatat format eller skapa en anpassad storlek.
  7. Din projektbild

8. När du är klar trycker du på bockmarkeringen längst upp till höger på skärmen.