Skapa en kopia av en fil eller mapp i mitt Linux-värdtjänstkonto

Du kan skapa exakta kopior av filer i ditt Linux-värdtjänstkonto.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under Värdtjänster för webbhotell intill det Linux-värdtjänstkonto du vill använda, väljer du Hantera.
    klicka på hantera
  3. Välj Filhanterare längst upp till vänster på kontots kontrollpanel .
    välj filhanteraren
  4. I cPanel-filhanteraren väljer du filen eller mappen och väljer sedan Kopiera .
  5. Fyll i fälten och välj sedan Kopiera filer .