Skapa en exporterbar lista över mina domäner

En exporterbar lista kan användas för att granska information för dina domännamn och spara den informationen lokalt på din enhet. Du kan skapa och ladda ner en exporterbar lista i en CSV- eller XML- filtyp från ditt konto.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutan bredvid domänen du vill exportera. Eller klicka på bockikonen och Välj alla
  3. Välj Exportera i menyn ovanför din domänlista.
  4. Välj inställningar för din export, inklusive profilnamn, kolumner som ska visas och filformat.
  5. Välj OK för att bekräfta inställningarna för din export.
  6. Välj Ladda ner nu för att hämta din exporterade lista direkt. Din domänlista laddas ned till din enhet i det filformat du valde.

Relaterade steg

• När du har skapat en exporterbar lista kan den laddas ned igen under de närmaste 21 dagarna.