Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Skapa en enda produktförsäljning för min återförsäljarbutik

Du kan skapa försäljning för enstaka produkter som erbjuds i din butik. I kontrollcentret för återförsäljare använder du avsnittet Ny för att skapa försäljning för nya köp eller använder avsnittet Förnyelser för att skapa försäljning för förnyelser.

1. Logga in på ditt återförsäljarkontrollcenter (använd ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy).
  2. Gå till fliken Produkter och välj en produktgrupp.
  3. Klicka på Ställ in prissättning för en produkt.
  4. Välj fliken Nytt för nya inköp försäljning eller fliken förnyelser för förnyelse försäljning.
  5. Klicka på plustecknetPlus-knapp för att utöka avsnittet för den produkt du vill skapa en försäljning för.
  6. Ange dina försäljningspriser i kolumnen Din försäljning.
  7. Valfritt: Om du vill tillämpa priser på nya köp och förnyelser klickar du på Matcha pris för ny produkt på fliken Förnyelser och väljer något av följande i listrutan:
    • Alla priser - tillämpar posterna i kolumnerna Prissättning för detaljhandel och försäljning på både nya köp och förnyelser.
    • Detaljpriser - tillämpar de listade produktpriserna från kolumnen Detaljhandel på både nya köp och förnyelser.
    • Försäljningspriser - tillämpar posterna i kolumnen Försäljning på både nya köp och förnyelser.
  8. I kolumnerna Försäljningsstart och Försäljning slut anger du datumen för försäljningen.
  9. OBS! Produktförsäljningspris och datumändringar blir gula i tabellen.

10. Klicka på Spara . En banner visas där dina ändringar har sparats.