Gen 3 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Skapa en adminanvändare för Microsoft SQL Server

Om du försöker lägga till MS SQL Web eller Standard till din server som använder Plesk måste du skapa en separat administrativ användare för SQL Server

1. Anslut till din Windows-server med Fjärrskrivbordsanslutning.
  2. Öppna SQL Server Management StudioStart-menyn .
  3. Anslut till din databas som fjärrskrivbordsanvändare. SQL Server Management Studio ska ladda detta automatiskt.
  4. Expandera Säkerhet i mappträdet till vänster.
  5. Högerklicka på mappen Inloggningar och klicka sedan på Ny inloggning .
  6. Skriv det användarnamn du vill skapa i fältet Inloggningsnamn.
  7. Välj SQL Server-autentisering .
  8. Ange och bekräfta ett lösenord för den användaren.
  9. Avmarkera kryssrutan för Tillämpa lösenordspolicy för att se till att du inte behöver återställa ditt SQL Server-lösenord ofta.
  10. Klicka på Serverroller på menyn till vänster.
  11. Markera rutan för sysadmin .
  12. Klicka på OK.

Du kan nu använda den här adminanvändaren för att skapa och hantera dina SQL Server-databaser.