Skapa din webbplats

Tre sätt att använda ditt domännamn

Du har skaffat ett domännamn, men vet inte riktigt vad du ska göra med det. I den här videon visas tre sätt att använda ditt nya domännamn: skapa en webbplats för din domän, ansluta din domän till Facebook eller LinkedIn, eller skapa ett e-postkonto för din domän. Läs den fullständiga artikeln.

Därför kan vem som helst bygga en webbplats

Tack vare lättanvända verktyg som Webbplatsverktyg och Onlinebutik behöver du inte kunna webbplatskodningsspråk som HTML, CSS och JavaScript. När du har sett videon kan du besöka: startsidan för GoDaddys Webbplatsverktyg. Läs den fullständiga artikeln.

Här är Webbplatsverktyg

Det är enklare än man tror att skapa sin egen webbplats. Den här videon ger en översikt över Webbplatsverktyg och visar hur enkelt det är att bygga en snygg webbplats och lägga ut den online. Läs den fullständiga artikeln.

Använd din domän för att skapa ett e-postkonto

Lär dig hur du skapar ett e-postkonto med din alldeles egna domän. Ett konto för domänbaserad e-post ser professionellt ut och inger förtroende. Läs den fullständiga artikeln.

Mer Komma igång