Skapa cPanel-e-postfilter i mitt Linux-värdtjänstkonto

Med cPanel kan du skapa två typer av e-postfilter:

• Filter på global nivå hanterar e-post innan det når någon av dina brevlådor.
  • Filter på användarnivå hanterar e-post när ett visst konto får det.
  1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. På cPanels startsida, i avsnittet E-post:
    • Skapa ett globalt filter genom att klicka på Globala e-postfilter .
    • Om du vill skapa ett filter på användarnivå klickar du på E-postfilter och bredvid namnet på det konto du vill filtrera i Hantera filter i kolumnen Åtgärder .
  5. Klicka på Skapa ett nytt filter .
  6. Ange ett filternamn .
  7. Välj och ange önskade regler och åtgärder och klicka sedan på Skapa .