Gen 3 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Skapa anpassade brandväggsregler

GoDaddy-experter kan lägga till eller ta bort regler i dina brandväggs-iptables. Dessa regler kan till exempel blockera IP-adresser, blockera ping-förfrågningar, stänga portar eller mildra SYN-attacker.

OBS! Om du vill veta mer om det här tjänsten ringer du (480) 463-8824 .

GoDaddy-experttjänster

Mer information om de tjänster GoDaddy erbjuder finns iMenyn Experttjänster .