Dela Microsoft 365-appfiler från OneDrive eller SharePoint

Vissa Microsoft 365- planer kommer med webbappar för förbättrat samarbete i hela din organisation. Du kan redigera och dela filer när som helst, var som helst - även på mobila enheter.

1. Logga in på OneDrive eller SharePoint. ( Så här gör du. )
  2. Välj + Ny och välj en app i listan.
    Ny öppning i en lista med appar
  3. Välj exempeltexten högst upp på sidan för att byta namn på ditt dokument.
    Välj namnet på exemplet för att byta namn på dokumentet
  4. Välj Dela i det övre högra hörnet.
    Dela-knapp
  5. (Valfritt) Välj om du vill anpassa redigeringsåtkomst.
  6. Ange namnen eller e-postadresserna på de personer du vill dela med.
  7. Välj Skicka .
    Ange namn eller e-postadresser och skicka

Ditt dokument sparas automatiskt så att du kan stänga det när du är klar.