Ställ in betalning för onlinebokningar

Nu när du har lagt till tjänster (evenemang och möten) och lagt till ett avsnitt för onlinebokningar på din webbplats behöver du ett sätt att ta emot betalningar.

Acceptera fullständiga eller partiella onlinebetalningar via GoDaddy Payments (inklusive Apple Pay och Google Pay), Square eller PayPal.

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Gå till kontrollpanelen, välj Handel och välj Metoder under Betalningar .
  4. Välj Anslut för den betalningsmetod som du vill lägga till för kredit- / betalkort och om du vill acceptera PayPal-betalningar.
  5. OBS! Om du registrerar dig för PayPal får du ett e-postmeddelande med anvisningar om hur du konfigurerar ditt konto efter din första betalning.

6. Välj Redigera webbplats eller Redigera webbplats för att öppna webbplatsverktyget och publicera din webbplats .
  7. OBS! Dina möten kommer inte att kunna acceptera betalning förrän du publicerar din webbplats med de nya ändringarna.