SSL-certifikat Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Konfigurera mitt Hanterade SSL-certifikat

Obs! Vi erbjuder en Hanterad SSL-tjänst där vi installerar och hanterar SSL-certifikatet år dig, om du föredrar att lägga tid på annat.

Efter dig köpa en Hanterad SSL , skicka in en begäran om den webbplats du vill att vi ska skydda.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Välj SSL-certifikat och sedan Konfigurera bredvid den Hanterade SSL-certifikatet du konfigurerar.
  3. Nästa steg beror på var din webbplats är värd, hos GoDaddy eller externt.
    • Lagrad hos GoDaddy
      1. Välj Intern värdtjänst .
      2. I steg 2: Välj din värdprodukt för det här listrutan för certifikatet, välj den värdprodukt där den webbplats du vill säkra ligger på.
      3. För steg 3: Välj domänen för det här certifikatet , välj antingen webbplatsen i listan eller välj Eller ange en domän eller underdomän och skriv domänen eller underdomänen för den webbplats som du vill skydda. När du har valt eller skrivit in webbplatsens domän väljer du Nästa .
    • Lagras externt
      1. Välj Extern värdtjänst .
      2. För steg 2: Välj domänen för certifikatet , välj antingen domänen eller underdomänen i listan eller välj Eller ange en domän eller underdomän och skriv den domän eller underdomän som du vill skydda. När du antingen har valt eller skrivit in din domän eller underdomän väljer du Nästa .
      3. Skriv in autentiseringsuppgifterna för direkt åtkomst till servern där din webbplats är värd och välj sedan Nästa . Denna information krävs för att vi ska kunna installera din SSL åt dig.
  4. Läs SSL-prenumerantavtal, certifikatavtal och webbplatsändringsförklaring. Om du samtycker till markerar du kryssrutorna och väljer sedan Aktivera .

Du kommer att se domänens säkerhetsstatus och HTTPS visar att konfigurationen pågår .

Domäns säkerhetsstatus med inringad HTTPS-sektion.

Du kan se status för din installation när som helst om du väljer Detaljer för HTTPS . Vi meddelar dig via e-post när ditt Hanterade SSL-certifikat installeras på din webbplats eller om det finns ytterligare information vi behöver för att slutföra installationen.