Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ange försäljningspriser för min återförsäljare

Skapa försäljning för nya inköp och förnyelser av specifika produktnivåer i butiken med återförsäljare.

1. Logga in på din Kontrollcentral för återförsäljare (använd ditt GoDaddy användarnamn och lösenord).
  2. Välj Prissättning .
  3. Välj en produktgrupp.
    • Om du vill visa äldre produkter aktiverar du reglaget Visa äldre produkter .
  4. Om du vill ange ett försäljningspris för nya inköp av en produktnivå väljer du Ny . Om du vill ange ett försäljningspris för förnyelser av en produktnivå väljer du Förnyelse .
  5. Välj bredvid en produktnivåalt-namn för bilden Visa villkor och ange försäljning .
  6. OBS! Detaljpriserna baseras på den lägsta löptiden. Till exempel, för en produkt med 1 månad som lägsta tillgängliga period, kommer 1-årspriset att vara lika med 1-månaderspriset multiplicerat med 12.

7. Välj Lägg till / redigera försäljningspriser .
  8. Ange startdatum för försäljning och slutdatum för försäljning .
  9. Under Till salu för anger du ett försäljningspris.
  10. Välj Spara försäljningspriser .

Din försäljningsinformation visas under varje kolumn och priset sparas i vald valuta. På grund av omvandlingsfrekvensen kan försäljningspriset variera i andra valutor.