Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Se resursanvändning och drifttid för min Gen 4-server

Se resursanvändningen (för CPU, diskutrymme och tillgängligt RAM-minne) och driftstider i kontrollpanelen för din Gen 4 VPS eller dedikerade server. Om du har en helt hanterad Gen 4-server kan du även se responstiden för tjänster (FTP, HTTP och så vidare).

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under Hantera bredvid Gen 4-servern som du vill se väljer du Hantera .
  3. På kontrollpanelen för Gen 4-servern väljer du Övervakning .
    välj övervakningsflik

På fliken Övervakning:

• Användning visar resursanvändningen (100%) för serverns CPU och tillgängligt diskutrymme och RAM.
    • Uptime visar procentsatsen för serverns driftstid under de senaste 30 dagarna.
    • Endast för fullständigt hanterade servrar: Tjänster visar responstiden i millisekunder (ms) för webbtjänster inklusive FTP, HTTP, IMAP, POP3, SMTP och SSH.

Mer information

Obligatoriskt: Resurs- och tjänstövervakning hanteras av panopta-agenten på din server. Ta inte bort den här komponenten och se till att du inte blockerar IP-adresserna som används av övervakningssystemet .