Säkerhetskopiera min webbplats

I den här videon och anvisningarna nedan får du reda på hur du skapar en manuell säkerhetskopia av din webbplats i Webbplatsverktyg 7.

OBS! Det skapas automatiskt en säkerhetskopia av webbplatsen varje gång du publicerar den, väljer ett nytt tema eller återställer den.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera webbplats och klicka sedan på ikonen med tre staplar i det övre högra hörnet av skärmen och välj Webbplatsinställningar.
  3. Klicka på fliken Säkerhetskopiera/återställ och sedan på Skapa säkerhetskopia.
  4. När den nya säkerhetskopian har skapats klickar du på OK för att stänga fönstret.

OBS! I Webbplatsverktyg lagras upp till fem manuella säkerhetskopior, där den äldsta ersätts av den senaste. Automatiska säkerhetskopior räknas inte in bland de fem manuella säkerhetskopiorna. Det finns ingen tidsgräns för hur länge du kan använda säkerhetskopiorna. Information om hur du använder en säkerhetskopia för att återställa webbplatsen finns i