Säkerhets- och regelverk: GoDaddy Poynt Smart Terminal V3.0

Läs den här guiden för viktig säkerhets- och hälsoinformation för din GoDaddy Poynt Smart Terminal V3.0.

OBS! Versionsnumret finns på etiketten på enhetens baksida. Denna GoDaddy Poynt Smart Terminal är för närvarande endast tillgänglig för GoDaddy Payments-kunder i USA och Kanada.
Paketets innehåll
  • Enhet X 1
  • Dockningsstation X1
  • USB-C-kabel X 1
  • Strömadapter X 1
  • Kontaktadaptersats X 1
  • Kvittosrulle X 1

Vi rekommenderar att du läser vår snabbstartsguide innan du börjar använda GoDaddy Poynt Smart Terminal.

Specifikation

SoC
Qualcomm SDM 450

OS
Poynt OS och Android 10.1

8 "LCD
800 x 1280; MIPI

8 "pekpanel
Flera punkter, projicerad kapacitiv typ, GG, luftbindning

5 "LCD
480x800; RGB

5 "pekpanel
Flera punkter, projicerad kapacitiv typ, GG, Luftbindning

Systemminne (RAM)
2 GB DDR3

Lagring (Flash-minne)
16 GB

Kommunikation

WLAN
802.11 a / b / g / n / ac

WWAN
GSM (för EU), WCDMA, LTE / 4G

WPAN
BT 4.2 + HS-kompatibel / Dubbel roll

NFC
Stöder stora NFC / kontaktlösa system, ISO14443 A & B, MiFare-kompatibelt, ISO 18092-kompatibelt

Högtalare
Mono med kamrar, optimerad för röst

Summer
4,8 kHz, 80 dB @ 10 cm

Sensorer
3-axlig accelerometer, SAR-sensor, Ljussensor

Skrivare
2-tums termisk skrivare

Kamera

Säljkänslande kamera
2MP

Streckkodsskanningskamera
5MP

Betalningsmodul - SoC
Maxim 32555

Kraft

Batteripaket
5900mAh, 3,7V, 21,83Wh

Strömadapter
AC-DC, Ingång: 100-240VAC, Utgång: 5VDC, 3A

IO-port

SIM-kort
Nano-SIM, typ av bricka

USB
USB-C

Kortläsare
Magnetremsa, Chip

Knapp / omkopplare
Av / på-knapp
Utvecklare-knapp (pinhole)

LED-indikator
Systemstatus - RGB-lysdiod, säljare inför
Betalningsstatus - RGB-lysdiod, mot kunden

Bostäder
Plast

Mått
Plint: X-123mm Y-273mm Z-99mm
Dock: X-122mm Y-84mm Z-32mm

Vikt
Terminal: 0,9 kg
Dock: 0,1 kg

Dock
USB-A 2.0 X 2, RJ45 X 1, RJ12 X 1, USB-C X 1 (endast matning)

Gällande föreskrifter

Driftsmiljö
Spänning: AC-ingång 100-240 VAC, 50/60 Hz; DC-utgång 5VDC 3A
Temperatur: 0 ° till 35 ° C

Långvarig lagringsmiljö
Temperatur: 5 ° till 30 ° C, relativ luftfuktighet 20% till 75%

Varningsikon

Varning: Läs den här guiden för viktig säkerhets- och hälsoinformation som gäller för den Poynt-enhet som du har köpt.

Underlåtenhet att följa instruktionerna och korrekt installera, använda och sköta om denna produkt kan öka risken för allvarlig personskada eller dödsfall eller skada på enheten eller enheterna.

Batteri
Denna enhet innehåller ett inbyggt litiumjonbatteri, som inte används på rätt sätt, vilket kan leda till överhettning, brand och personskador. Batteriet i den här enheten kan inte bytas ut av användaren och bör endast bytas ut av en auktoriserad tjänsteleverantör.

Följ de rekommenderade riktlinjerna för optimal prestanda för litiumjonbatterier:

• Arbetsmiljö Temperatur
  • Lagringsmiljö Temperatur
  • Ladda Poynt Smart Terminal med godkänd dockningsstation eller godkänd nätadapter inställd på 100% full laddning var 6: e månad.
Varningsikon

VARNING!

• Explosionsrisk om batteriet byts ut av fel typ.
  • Kassering av ett batteri eller en het ugn, eller krossning eller kapning av ett batteri kan leda till en explosion.
  • Lämna ett batteri i en miljö med extremt höga temperaturer som kan leda till en explosion eller läckage av brandfarlig vätska eller gas.
  • Ett batteri som utsätts för extremt lågt lufttryck som kan leda till en explosion eller läckage av brandfarlig vätska eller gas.

Obs!

• Om du inte följer ovanstående riktlinjer kan det leda till att batterikapaciteten tappar snabbare, ökar varaktigheten för full laddning, försvagar förmågan att ladda upp och laddar upp batteriet till noll.
  • Om du inte följer ovanstående riktlinjer kan det leda till att produkten inte fungerar, vilket gör den oanvändbar eller oåterkallelig.

Information om avfallshantering
Återvinn och kassera i enlighet med lokala, statliga och federala bestämmelser. Enheten måste återvinnas eller kasseras separat från hushållsavfall eller återvinning.

Gällande föreskrifter
Gällande föreskrifter, certifikat och efterlevnadsinformation finns på poynt.com/legal.
Kontrollera e-etiketterna från Inställningar > Certifikat.

Uttalande om FCC-efterlevnad
Enheten följer del 15 i FCC-reglerna. Användning är föremål för följande två villkor: (1) den här enheten får inte orsaka skadlig störning och (2) den här enheten måste acceptera eventuella mottagna störningar, inklusive störningar som kan orsaka oönskad användning.

Ändringar eller modifieringar som inte uttryckligen godkänts av parten som ansvarar för efterlevnad kan ogiltigförklara användarens behörighet att använda utrustningen.

Den här utrustningen har testats och befunnits överensstämma med gränserna för en digital enhet av klass B, i enlighet med del 15 i FCC-reglerna. Dessa gränser är utformade för att ge ett rimligt skydd mot skadliga störningar i en bostadsinstallation. Den här utrustningen genererar, använder och kan utstråla radiofrekvensenergi och kan orsaka skadlig störning i radiokommunikationen om den inte installeras och används enligt anvisningarna. Det finns dock ingen garanti för att störningar inte kommer att inträffa i en viss installation

Om den här utrustningen orsakar skadlig störning i radio- eller tv-mottagningen, vilket kan fastställas genom att stänga av och sätta på utrustningen, uppmanas användaren att försöka åtgärda störningen på något av följande sätt:

• Omorientera eller flytta på mottagarantennen.
  • Öka avståndet mellan utrustning och mottagare.
  • Anslut utrustningen till ett eluttag i en annan krets än den som mottagaren är ansluten till.
  • Kontakta återförsäljaren eller en erfaren radio- / TV-tekniker för hjälp.

Uttalande om efterlevnad av ISED
Den här enheten innehåller sändare / mottagare som är licensundantagna och som är förenliga med Innovation, Science and Economic Development Kanadas licensfria RSS-er. Användningen är underställd följande två villkor:

1. Enheten får inte orsaka störningar.
  2. Enheten måste acceptera alla störningar, inklusive störningar som kan orsaka oönskad användning av enheten.

SAR-uttalande
Denna utrustning överensstämmer med FCC / ISED-gränsvärdena för strålningsexponering för en okontrollerad miljö. Slutanvändaren måste följa de specifika bruksanvisningarna för att uppfylla kraven för RF-exponering. Denna sändare får inte samlokaliseras eller användas tillsammans med någon annan antenn eller sändare.

Den bärbara enheten är utformad för att uppfylla de krav för exponering för radiovågor som fastställts av ISED. Dessa krav sätter en SAR-gräns på 1,6 W / kg i genomsnitt över ett gram vävnad. Det högsta SAR-värdet som rapporterats enligt denna standard under produktcertifieringen för användning när det bärs på kroppen. SAR-testavståndet för extremitet är 0 cm och SAR-testavståndet för kropp är 10 cm.

Kaliforniens proposition 65 Varning:
Varningsikon
Varning: Denna produkt kan utsätta dig för DEHP, som är kända av delstaten Kalifornien för att orsaka cancer och fosterskador eller annan reproduktionsskada. Mer information finns på www.P65Warnings.ca.gov .

Poynt-uttalande WEEE-direktivet 2012/19 / EU + Batteridirektivet 2006/66 / ec
Elektrisk och elektronisk utrustning (EEE) och batterier innehåller material, komponenter och ämnen som kan vara farliga och utgöra en risk för människors hälsa och miljön när avfall som utgörs av elektriska och elektroniska produkter (WEEE) och batterier inte hanteras på rätt sätt.

Elektrisk och elektronisk utrustning och batterier är märkta med en överkryssad papperskorgssymbol som indikerar att elektrisk och elektronisk utrustning och batterier inte får kasseras i vanligt hushållsavfall utan måste samlas in separat. Om batterier innehåller mer än 0,0005% kvicksilver (Hg), 0,002% kadmium (Cd) eller 0,004% bly (Pb) (i vikt), visas motsvarande kemikaliesymbol på batteriet. Användare måste följa lokala återvinningsregler för att minska ogynnsam miljöpåverkan i samband med bortskaffande av WEEE och batterier och för att öka möjligheterna för återanvändning, återvinning och återvinning av WEEE och batterier. För att underlätta detta kan det finnas gratis samlingsplatser i ditt område, eller så kan du kontakta Poynt för att ordna med samlingen. Användare ansvarar för att ta bort personuppgifter från elektroniska enheter innan de bortskaffas.

Alla uppladdningsbara batterier har en begränsad livslängd och kan så småningom behöva service eller återvinning. Poynt Smart Terminal och Poynt 5-batterier är konstruerade för att behålla upp till 80% av sin ursprungliga kapacitet vid 800 hela laddningscykler. Försök inte byta batterier själv, eftersom det kan skada batteriet, vilket kan orsaka överhettning, brand och personskada. Litiumjonbatteriet i din terminal ska servas eller återvinnas av Poynt eller en auktoriserad tjänsteleverantör och måste återvinnas eller kasseras separat från hushållsavfall. Kasta batterier enligt lokala miljölagar och riktlinjer.

WEEE:Avfallshanteringsikon

Batterier:Ikon för bortskaffande av batteri

Uttalande om Poynt-produkt
Se nedan för landsspecifika återvinningsalternativ för produkter som har slutat användas. Om lokala avfallshanteringsalternativ inte finns med i listan, kontakta Poynt på environment@godaddy.com. Poynt samarbetar med dig för att ordna en miljövänlig behandling av produkten.

Poynt-återvinningsinformation efter land
Irland
Poynt registrerar sig som WEEE-producent hos irländska EPA och som WEEE- och batteriproducent hos The Producer Register Ltd (WRS-Blackbox). Poynt uppfyller sina krav på återvinning genom att erbjuda produktåterköp för professionella produkter och genom medlemskap i ett system för efterlevnad av batteriproducenter.

PRL-registreringsnummer: 3510WB

Information om retur- och uppsamlingsalternativ för batterier i Irland finns på:https://www.weeeireland.ie/household-recycling/where-can-i-recycle/

Italien
Poynt är registrerat som WEEE-producent hos Ministero dell'Ambiento (Registro AEE) och batteriproducent hos Ministero dell'Ambiento (Registro Pile e Accumulatori). Poynt uppfyller sina krav på återvinning genom medlemskap i ett system för efterlevnad av WEEE-producenter och ett system för efterlevnad av batteriproducenter.

WEEE-registreringsnummer: IT22110000014370
Batteriregistreringsnummer: IT22110P00008260

Information om retur- och insamlingsalternativ för WEEE i Italien finns på:https://www.cdcraee.it/centri-di-raccolta-comunali/

Information om retur- och uppsamlingsalternativ för batterier i Italien finns på:https://www.raccogliamopiupile.it/

Polen
Poynt är registrerat som WEEE-producent, batteri och förpackningsproducent hos BDO. Poynt uppfyller sina krav på återvinning genom medlemskap i ett system för efterlevnad av WEEE-producenter, ett system för efterlevnad av batteriproducenter och ett system för efterlevnad av förpackningsproducenter.

I Polen kan WEEE och batterier returneras till lokala insamlingsställen.

Storbritannien
Poynt är registrerat som WEEE-producent hos UK Environment Agency. Poynt uppfyller sina återvinningsskyldigheter genom att erbjuda produktåterköp för professionella produkter.

EU-uttalande om efterlevnad
Den här produkten uppfyller RED-direktivet 2014/53 / EU och RoHS 2011/65 / EU. Kontaktperson: Poynt, LLC, Attn: Compliance, 2155 E GoDaddy Way, Tempe, AZ, 85284 USA

Användningsbegränsning: Den här enheten är begränsad till inomhusbruk när den arbetar i frekvensområdet 5150–550 MHz.

Europeiska unionen: Information om avfallshantering
Varningsikon
Denna symbol på produkten, dess batterier eller förpackningar innebär att denna produkt och eventuella batterier som den innehåller inte får kasseras i hushållsavfallet. Istället är det ditt ansvar att överlämna detta till en tillämplig insamlingsplats för återvinning av batterier och elektrisk och elektronisk utrustning.

Kontaktinformation för EU-representant:
Företagsnamn: Clever Rep AB
Adress: Box 1898
Postnummer: 116 74
Posta stad / stad: Stockholm
Delstat / region: Stockholm
Land: Sverige
E-post: ar-contact@cleverrepresentative.eu
Telefon (stöds ej): +46 8 12400745

Ikon för EU-försäkran om överensstämmelse

Enheten testades för typiska kroppsförslitna operationer. För att uppfylla kraven för RF-exponering måste ett minimiavstånd på 0 cm hållas mellan användarens kropp och luren, inklusive antennen. Härmed förklarar Poynt, LLC att radioutrustningstypen PST3 överensstämmer med direktiv 2014/53 / EU.

Den här utrustningen överensstämmer med direktiv 2014/53 / EU: s strålningsexponeringsgränser för en okontrollerad miljö. Slutanvändaren måste följa de specifika bruksanvisningarna för att uppfylla kraven för RF-exponering. Denna sändare får inte samlokaliseras eller användas tillsammans med någon annan antenn eller sändare. Den bärbara enheten är utformad för att uppfylla kraven för radiovågor som fastställts av Europeiska unionens marknad (Frankrike).

SAR-gräns:
Lemmar: 4,0 W / kg
Hjärna / kropp: 2,0 W / kg

SAR-värde:
Lemmar: 3.52W / kg
Hjärna / kropp: 1,33 W / kg

Maximal EIRP för EU
Bluetooth: 2402MHz-2480MHz 8.18dBm
Bluetooth LE: 2402MHz-2480MHz 2,94 dBm
Wifi: 2412MHz-2472MHz / 2422MHz-2462MHz16.15dBm
Wifi: 5150MHz-5725MHz19,92dBm
Wifi: 5725MHz-5875MHz13,27dBm
NFC: 13,56 MHz-20,68dBuA / m
GSM900: 880-915MHz / 925-960MHz33dBm
DSC1800: 1710-1785MHz / 1805-1880MHz30dBm
WCDMA-band 1: 1920-1980MHz / 2110-2170MHz24dBm
WCDMA-band 8: 880-915MHz / 925-960MHz24dBm
LTE-band 1: 1920-1980MHz / 2110-2170MHz
LTE-band 3: 1710-1785 MHz / 1805-1880 MHz
LTE-band 7: 2500-2570 MHz / 2620-2690 MHz
LTE-band 8: 880-915 MHz / 925-960 MHzz
LTE-band 20: 832-862 MHz / 791-821 MHz
LTE-band 28: 703-748 MHz / 758-803 MHZ
LTE-band 38: 2570-2620 MHz / 2570-2620 MHz
LTE-band 40: 2300-2400 MHz / 2300-2400 MHz
23dBm