Återkalla ett certifikat i min Deluxe Automated SSL-prenumeration
Om du återkallar ditt SSL-certifikat avbryts det och HTTPS tas omedelbart bort från webbplatsen. Processen kan inte ångras.
Varning: Beroende på vilken webbvärd du använder kan återkallandet av SSL-certifikatet orsaka att din webbplats visar fel eller blir tillfälligt otillgänglig. Vi rekommenderar att du överväger att återkalla endast om den skyddade webbplatsen inte längre är i drift eller om du har begärt certifikatet för fel organisation.
- Gå till sidan för hantering av certifikatets livscykel . Du kan uppmanas att logga in.
- Välj Certificate Inventory . I listan Domäner som omfattas visas alla domännamn som du har begärt certifikat för.
- Välj
Visa för domänen.
Certifikatet som tilldelats domänen visas i listan, inklusive dess typ av verifiering , nuvarande status och utgångsdatum . - Välj
Fler alternativ och välj sedan Återkalla . - I bekräftelsemeddelandet väljer du Ja, återkallar . Certifikatet återkallas och dess status uppdateras i listan.