Resursgränser

Dina cPanel-värdtjänster har en högsta mängd resurser de kan använda, så att inget konto på en delad server för värdtjänster påverkar andra kunders upplevelse.

Delade värdtjänster

Delat värdtjänstpaket Gratis provperiod 1 och startpaket Ekonomi Deluxe Komplett Max
Processor (tillgängliga kärnor) 1 1 1 2 2
Minne/RAM (MB) 512 512 512 1000 2000
I/O (KB/sek) 1000 1000 1000 1000 2000
Inmatningsprocesser
(samtidiga anslutningar)
100 100 100 125 150
Filer (inoder) 250 000 250 000 250 000 250 000 250 000
Diskutrymme 30 GB 100 GB Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Högsta antal e-postkonton 10 100 500 Obegränsat Obegränsat

1 Paket med gratis provperioder kan inte uppgraderas. Du måste säkerhetskopiera och sedan avsluta kontot för den kostnadsfria provperioden och sedan köpa och konfigurera ett nytt cPanel-konto för delade värdtjänster.

Obs! Alla cPanel-paket för delade värdtjänster är begränsade till 500 SMTP-reläer/timme och 30 samtidiga MySQL-anslutningar.

Webbhotell för företag

Om du har Webbhotell för företag med cPanel har du fler resurser för dina webbplatser och program. Till skillnad från delade värdtjänster baseras resursnivåer i webbhotell för företag på vilken typ av paket du har.

Värdtjänstpaket för företag Starta Förbättra Väx Utöka Etablerad Mogen
Processor (tillgängliga kärnor) 1 2 3 4 4 4
Minne/RAM (GB) 2 4 6 8 16 32
Diskutrymme (GB) 1 60 90 120 150 240 480
SSL-certifikat Ingår Ingår Ingår Ingår Ingår Ingår

1 Varning: För optimal prestanda och stabilitet bör du alltid lämna 20 % av det totala diskutrymmet ledigt för överliggande systemprogram. Om du inte gör detta kan det leda till tekniska problem. Du kan när som helst uppgradera om du behöver mer diskutrymme.

Obs! Alla cPanel-paket för webbhotell för företag är begränsade till 500 SMTP-reläer/timme och 200 samtidiga MySQL-anslutningar.

Dessa resurser är inte begränsade i cPanel webbhotell för företag:

• Inmatningsprocesser
  • Skrivning till disk (I/O)
  • Filer (inoder)

Relaterade steg

Mer information

• Vi definierar var och en av dessa resurser och hur de påverkar ditt konto i