Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Återställ min Gen 4 VPS från en säkerhetskopia

Du kan återställa din Generation 4 VPS från en manuell eller automatisk säkerhetskopiering när som helst.

Obligatoriskt: Du måste ha minst en manuell (på begäran) eller en automatisk säkerhetskopieringsfil för att återställa servern på det här sättet.
  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Välj Servrar på sidan Mina produkter .
  3. Bredvid Generation 4 VPS som du vill återställa väljer du Hantera .
  4. Välj Säkerhetskopior längst upp till vänster på kontots kontrollpanel.
    välj säkerhetskopior
  5. I avsnittet På begäran eller Automatisk letar du upp den säkerhetskopia du vill använda och väljer sedan Återställ .

OBS! På begäran visas dina manuella säkerhetskopior (om du har några) och avsnittet Automatisk visar automatiska säkerhetskopior som vi har gjort åt dig.

6. Läs förklaringen så att du kan vara säker på att detta är vad du vill, eftersom du förlorar alla sparade data som inte ingår i säkerhetskopian.
  7. Välj knappen Återställ . Vi återställer din server med hjälp av säkerhetskopian. Det kan ta några minuter och när vi är klara kommer du till inställningssidan för den återställda servern.