SSL-certifikat Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Begär mitt certifikat för organisationsverifiering (OV) eller Extended Validation (EV)

När du har köpt ett SSL-certifikat och krediten finns tillgänglig i ditt konto, begär du certifikatet för webbplatsens domännamn (eller nätverksnamn) som du vill säkra.

OBS! Efter köpet kan det dröja innan SSL-certifikatets kredit visas i din produktlista. Om du inte ser certifikatkrediten måste du uppdatera din webbläsare tills den visas.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Välj Hantera alla bredvid SSL-certifikat.
  3. Välj Nytt certifikat för den SSL-kredit som du vill använda.
  4. Gå till sidan Konfiguration av certifikat och välj var du har ditt certifikat:
    Var är den värd?Vad ska man göra
    GoDaddy-webbplatsverktyg eller -värdtjänster på det primära domännamnetBörja skriva domännamnet och välj den domän på ditt konto som du vill använda.
    Någon annanstans, inklusive sekundära domäner och underdomäner på ditt GoDaddy-värdtjänstkonto Välj Ange en CSR och ange sedan CSR från din server.
  5. Endast UCC-certifikat - Använd Identifiera ytterligare domäner för att lägga till eventuella alternativa namn (SAN) som inte fanns i din CSR. Ange en SAN-domän i rutan Lägg till en domän: och välj Lägg till . Upprepa för eventuella ytterligare SAN och välj sedan Fortsätt .
  6. Sidan Bekräfta domänkontroll öppnas. Om du har gjort det tidigare och vet vad du behöver väljer du det. Annars lämnar du allt som det är och väljer Fortsätt .

OBS! Om du låter allt vara markerat på sidan Bekräfta domänkontroll har du fler alternativ när du är redo att verifiera att du har kontroll över domännamnet. Om du inte har tillgång till de angivna e-postadresserna använder vi en annan metod för att verifiera att du kontrollerar domänen.

7. sidan Ytterligare alternativ väljer du den certifikatutfärdare du vill använda. Det enda som ändras är vem certifikatet utfärdas av. Ditt certifikat kommer att fungera på samma sätt oavsett vad du väljer.
  8. Läs prenumerantavtalet , markera kryssrutan Jag godkänner villkoren i prenumerantavtalet och välj sedan Fortsätt .

Det var allt! Nästa steg är att verifiera att du har kontroll över domännamnet .