Redigera min policy för utgående skräppostfilter för vidarebefordran av e-post

Som en säkerhetsåtgärd kan du som standard inte vidarebefordra e-post till externa adresser. Du måste först redigera din policy för utgående spamfilter innan du kan vidarebefordra Microsoft 365-e-post till ett annat konto .

Obligatoriskt: Du behöver administratörsbehörighet för att kunna ändra policyerna för utgående skräppostfilter. Mer information finns i administratörsroller från Microsoft.
  1. Logga in på Office 365 Security & Efterlevnad .
  2. Välj pilen för att utöka policyn för filter för utgående skräppost > Redigera policy .
    Policy för utgående skräppostfilter har utökats och redigera policyknappen med pennikonen
  3. Välj Automatisk vidarebefordran > På - Vidarebefordran är aktiverad .
    Automatisk vidarebefordran utökad och på vald från listrutan
  4. Välj Spara . Du kan nu använda vidarebefordran med externa e-postadresser.