GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Redigera min länk i biotext

Mallarna Olika länk i bio har olika textalternativ. Vissa inkluderar rubrik och text och andra har bara rubrik. Hur som helst kan du ändra texten, teckensnittets färg och bakgrundsfärgen för textblocket på din Link in Bio när du vill.
OBS! Det är för närvarande inte möjligt att ändra typsnitt eller storlekar. Se upp för den här funktionen i framtiden.
  1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Längst ner på skärmen trycker du på Länk i Bio . Om du redan har en länk i bio visas den här. Om inte, följ stegen för att skapa din länk i bio .
  3. Tryck på Redigera .
  4. Efter varje ändring trycker du påTryck på bockmarkeringen för att tillämpa ändringarna bock i det övre högra hörnet för att tillämpa den.
  1. Tryck på texten du vill ändra. Den här skärmen visas:
    Redigera alternativ för text i Länk i Bio
  2. Om du vill ändra texten trycker du på Ändra text och skriver sedan den nya formuleringen.
  3. Om du vill ändra teckensnittsfärg eller bakgrundsfärg för textblocket trycker du på Stil text .
    • Ändra teckensnittsfärg : Tryck på Färg .
      Ändra teckensnittsfärg i iOS
      Välj från färgpaletten eller tryck påTryck på färghjulet för att välja en anpassad färg färghjulet längst till höger för anpassade färger.
    • Ändra bakgrundsfärg för textblock: Tryck på Bakgrund .
      Ändra bakgrundsfärgen för textblocket i iOS.
      Tryck på Färg i menyn som visas. Välj från färgpaletten eller tryck påTryck på färghjulet för att välja en anpassad färg färghjulet längst till höger för anpassade färger.
  4. Om du tar bort ett textblock tas det omedelbart bort. Ångra detta genom att trycka påÅngra borttagning Ångra längst upp på skärmen. När du har publicerat din Länk i Bio eller avslutat redigeringen kan du inte lägga till ett textblock tillbaka igen. Om du är säker på att du vill ta bort ett textblock trycker du på Ta bort text .
  1. Tryck på texten du vill ändra. Den här skärmen visas:
    Redigera alternativ för text i Länk i bio på Android
  2. Om du vill ändra texten trycker du på Ändra text och skriver sedan den nya formuleringen.
  3. Om du vill ändra teckensnittsfärg eller bakgrundsfärg för textblocket trycker du på Stil text .
    • Ändra teckensnittsfärg : Tryck på Färg .
      Ändra teckensnittsfärg i Android
      Välj från färgpaletten eller tryck påTryck på färghjulet för att välja en anpassad färg färghjulet längst till höger för anpassade färger.
    • Ändra bakgrundsfärg för textblock: Tryck på Bakgrund .
      Ändra textfärgets bakgrundsfärg i Android.
      Tryck på Färg i menyn som visas. Välj från färgpaletten eller tryck påTryck på färghjulet för att välja en anpassad färg färghjulet längst till höger för anpassade färger.
  4. Om du tar bort ett textblock tas det omedelbart bort. Ångra detta genom att trycka påÅngra borttagning Ångra längst upp på skärmen. När du har publicerat din Länk i Bio eller avslutat redigeringen kan du inte lägga till ett textblock tillbaka igen. Om du är säker på att du vill ta bort ett textblock trycker du på Ta bort text .
  1. Publicera dina ändringar genom att trycka påTryck på Publicera för att tillämpa alla dina ändringar på din webbplats Publicera i övre högra hörnet.