Redigera FTP-användare i mitt Linux-värdtjänstkonto

Använd cPanel FTP-hanteraren för att redigera lösenordet och kvoten för FTP-användare i ditt Linux-värdtjänstkonto.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. Klicka på FTP-hanteraren i det övre vänstra hörnet av kontots kontrollpanel .
    välj ftp-hanterare
  4. På sidan cPanel FTP-konton i avsnittet FTP-konton , bredvid det FTP-användarkonto du vill redigera, väljer du antingen Ändra lösenord eller Ändra kvot .
  5. Gör dina ändringar och klicka sedan på Ändra lösenord eller Ändra kvot .