Redigera filer i mitt Linux-värdtjänstkonto

Så här använder du cPanel File Manager för att redigera innehållet i alla textbaserade filer i ditt Linux-värdtjänstkonto.

1. Gå till ditt GoDaddy produktsida.
  2. Under Värdtjänster för webbhotell intill det Linux-värdtjänstkonto du vill använda, väljer du Hantera.
    klicka på hantera
  3. Välj Filhanterare längst upp till vänster på kontots kontrollpanel .
    välj filhanteraren
  4. I cPanel-filhanteraren använder du katalogträdet för att bläddra till den fil du vill redigera.
  5. Högerklicka på filen och välj Redigera .
  6. (Valfritt) Välj önskade kodningsalternativ och välj sedan Redigera .
  7. Redigera filen och välj sedan Spara ändringar .
  8. Välj Stäng för att gå tillbaka till huvudsidan för Filhanteraren.