GoDaddy Auktioner Hjälp

Redigera dina kontoinställningar för Go Daddy Auktioner

På ditt konto för GoDaddy Auktioner® kan du redigera dina kontoinställningar, som hur många sökresultat du vill visa och hur ofta du vill få aviseringar via textmeddelanden. Du kan också lägga till och redigera betalningstyper. Och du kan ställa in en förvald betalningstyp.

Redigera dina allmänna inställningar

Du kan redigera dina allmänna kontoinställningar från fliken Allmänt.

Gör så här för att redigera dina allmänna inställningar

1. Logga in på GoDaddy Auktioner.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. På fliken Allmänt redigerar du något av följande:
    • Ta med barnförbjudna domännamn? – Om du vill ta med barnförbjudna domännamn när du söker på GoDaddy Auktioner väljer du Visa domännamn som anges vara barnförbjudna. I annat fall är det förvalda alternativet alltid Filtrera ut domännamn som anges vara barnförbjudna.
    • Resultat per sida – Välj hur många auktionslistor du vill visa per sida för Avancerad sökning och Min säljlista och Min budlista.
    • Tillåt köpare att granska mina andra listningar? – När köpare tittar på, bjuder på eller kommer med ett bud på ditt listade domännamn, visar vi hyperlänken Fler listningar från denna säljare i avsnittet Andra listningar som standard. Välj Nej om du inte vill visa denna länk.
    • SMS-nummer – Ange ett mobiltelefonnummer dit du vill få textmeddelanden skickade med aviseringar. Välj sedan en operatör från listan.
    • SMS-adress – GoDaddy Auktioner fyller i detta fält automatiskt efter att du har angivit ditt mobiltelefonnummer och väljer en operatör i listan.

OBS! Om du väljer Anpassad leverantör, måste du ange en e-postadress i det här fältet. Kontakta din operatör för mer information.

• Skicka testmeddelande – Klicka för att skicka ett testmeddelande via SMS till din mobiltelefon.
    • Skicka mig ett SMS-meddelande när – Välj när du vill få ett SMS-meddelande från GoDaddy Auktioner.

OBS! Faktorer som ligger utom GoDaddy Auktioners kontroll kan påverka leveransen av SMS-meddelanden. Leveransen av dessa kan därför inte garanteras. Din operatör kan debitera dig för de SMS-meddelanden du tar emot.

4. Klicka på Skicka.

Redigera dina betalningsinställningar

Från fliken Betalning kan du också lägga till och redigera betalningstyper. Och du kan ställa in en förvald betalningstyp.

Gör så här för att redigera dina betalningsinställningar

1. Logga in på GoDaddy Auktioner.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Gå till fliken Betalning.
  4. Välj skapa eller ändra den betalningsmottagare som du vill använda för dina betalningar från GoDaddy Auktioner.