Publicera webbplatsen

När du har granskat din webbplats och är nöjd med dess utseende kan du förhandsvisa den i Website Builder v7 för att se hur den fungerar online. Har vi sagt att du får en mobilsajt gratis? Det får du!

När du är nöjd med webbplatsen och redo att visa upp den publicerar du den enkelt med bara ett fåtal klickningar.

Så här förhandsgranskar du webbplatsen med Website Builder

1. Logga in på ditt Website Builder-konto.
  2. Klicka på Redigera webbplats.
  3. Klicka på knappen Förhandsgranskning.
  4. Klicka antingen på Förhandsgranska datorversion eller Förhandsgranska mobilversion (endast med Företag och Företag – Plus) för att se hur webbplatsen ser ut.
  5. Klicka på Avsluta förhandsgranskning om du vill fortsätta att redigera webbplatsen.

Så här publicerar du webbplatsen med Website Builder

Om du vill publicera webbplatsen från sidan Förhandsgranskning klickar du på Publicera.

1. Logga in på ditt Website Builder-konto.
  2. Klicka på Redigera webbplats.
  3. Klicka på Publicera bredvid ikonen med tre staplar (Hantera inställningar) i det övre högra hörnet.
  4. Klicka på Publicera för att bekräfta att du vill publicera webbplatsen online.
  5. Din webbplats är nu live. Skriv ditt domännamn i webbläsaren om du vill titta på den.