Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Publicera webbplats

När du har granskat din webbplats och är nöjd med dess utseende är du redo att publicera den.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Klicka på Redigera webbplats.
  4. Gör dina ändringar på webbplatsen.
  5. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  6. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats eller Publicera.
  7. Fortsätt att göra ändringar på din webbplats. Dina ändringar sparas automatiskt lokalt medan du arbetar, men du måste publicera din webbplats på nytt varje gång du vill att världen ska se dina ändringar.

OBS! När webbplatsen har publicerats krypteras all data som överförs från den med ett SSL-certifikat (Secure Sockets Layer). Alla Website Builder-webbplatser inkluderar SSL-certifikat. Du behöver inte installera ett tredjepartscertifikat.