Webbplatsverktyg Hjälp

Publicera webbplats

När du har granskat din webbplats och är nöjd med dess utseende är du redo att publicera den. (Det finns inget alternativ för att ”avpublicera en webbplats” när du väl har publicerat den, men du kan göra ändringar och publicera den på nytt när som helst.)

OBS! Om du använder en plan för Företag, Företag – Plus eller Onlinebutik kommer data som överförs från en publicerad webbplats att krypteras med SSL-certifikat (Secure Sockets Layer). Det här fungerar endast för domäner som hanteras av GoDaddy, inte tredjepartsdomäner (externa). Ta reda på hur du kan Uppgradera plan.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Gör dina ändringar på webbplatsen.
  4. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  5. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).