Publicera webbplats

När du har granskat din webbplats och är nöjd med dess utseende är du redo att publicera den.

Om du använder en plan för Företag, Företag Plus eller Onlinebutik kommer data som överförs från en publicerad webbplats att krypteras med SSL-certifikat (Secure Sockets Layer). Det här fungerar endast för domäner som hanteras av GoDaddy, inte tredjepartsdomäner (externa). Ta reda på hur du kan Uppgradera plan.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera.
    Klicka på Redigera
  3. Gör dina ändringar på webbplatsen.
  4. Ändringar sparas automatiskt, så när du är klar klickar du på Förhandsgranska.
  5. Om du är nöjd med resultatet klickar du på Publicera webbplats(mobil) eller Publicera (stationär dator/surfplatta).

Om du har några oanvända GoDaddy-domäner kan du använda menyn Min domän för att välja en av dem istället för att använda den kostnadsfria [webbplatsens namn].godaddy.sites.com-domänen som ingår till webbplatsen.
    välj en domän som inte används

6. Klicka på Publicera webbplats.

När din webbplats är publicerad kommer du att se en lista över domäner som liknar webbplatsens namn, som du kan köpa om du vill.