Lösenordsskyddade kataloger i mitt Linux-värdtjänstkonto

Använd cPanels funktion för katalogsekretess för att begränsa åtkomsten till kataloger på din Linux-värdtjänstwebbplats. Besökare får bara bläddra i en begränsad katalog efter att de har angett ett användarnamn och lösenord.

OBS! Den här funktionen erbjuder inte en vanlig inloggningsupplevelse för medlemmar, t.ex. en bank eller en detaljhandeln. Sådana funktioner kräver databaser och är mycket mer komplexa.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera bredvid det Linux-värdtjänstkonto som du vill använda under Värdtjänster .
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. I cPanel startsidan i Files avsnit Klicka Directory säkerhet.
  5. På sidan cPanel Directory-sekretess bläddrar du till den katalog som du vill skydda och klickar sedan på katalognamnet.
  6. Välj Lösenordsskydda den här katalogen och ange sedan ett namn på den skyddade katalogen och klicka sedan på Spara .

OBS! Namnet du anger visas när en besökare försöker komma åt katalogen. Det är bara en etikett för den katalogen och ändrar inte det faktiska katalognamnet.

7. I avsnittet Skapa användare fyller du i fälten och klickar sedan på Spara .