Outlook för Mac accepterar inte mitt lösenord

Om du fortsätter att försöka logga in på Outlook för Mac och fortsätter att be om ditt lösenord även efter att du har angett det på rätt sätt kan vi hjälpa dig.

Obligatoriskt: Microsoft stöder inte längre grundläggande autentisering för Outlook för Mac. Outlook kan försöka flytta dig till modern autentisering. Om du har problem med den här processen aktiverar du modern autentisering för Outlook för Mac innan du testar andra lösningar.

Mitt macOS-lösenord har återställts

Om lösenordet för ditt macOS-användarkonto nyligen har återställts kanske det inte matchar lösenordet som finns i din inloggningsnyckelring. Lös problemet genom att följa Apples steg för att uppdatera lösenordet för din nyckelring .

Jag har nyligen uppdaterat min macOS-version

Om du har installerat den senaste uppdateringen av macOS kan Outlook för Mac sluta ta emot ditt lösenord även om det är rätt. Åtgärda detta genom att ta bort Outlook-klientens konfigurationsfiler som var skadade.

1. Stäng Outlook.
  2. Leta reda på och öppna Nyckelringåtkomst i mappen Program . Det kan finnas i mappen Verktygsprogram .
  3. Välj inloggning under Nyckelringar till vänster i sidofältet.
  4. Välj Alla objekt .
  5. Sök i Exchange i sökfältet i det övre högra hörnet.
  6. Markera alla resultat, högerklicka (eller, på en Mac, kontroll-klicka) och välj Ta bort (alla) objekt .
  7. Upprepa steg 5 och 6, men sök efter Office istället. Se till att ta bort alla resultat.
  8. Upprepa steg 5 och 6, men sök istället efter ADAL . Se till att ta bort alla resultat.
  9. Öppna Outlook.
  10. Logga in på Outlook genom att ange ditt lösenord när du blir ombedd att göra det. Du kan behöva slutföra flerfaktorautentisering.

Jag följde de här lösningarna, men mitt lösenord fungerar fortfarande inte

Om Outlook fortfarande inte accepterar ditt lösenord skapar du en ny macOS-användare och försöker använda Outlook med den profilen istället.