Om .QPON-domäner

DotCool / Heated Details är sponsor och Central är backend-leverantör för .QPON-tillägget.

Viktigt meddelande: Gäller från och med den 13 januari 2021, GoDaddy inte längre registreringar, inkommande överföringar eller förnyelser för detta domänändelse.

Funktioner

• Bevakningar : Stöds inte
  • Överföringar till GoDaddy: Stöds inte
  • Överföringar från GoDaddy : Stöds inte
  • Överföringar till ett annat GoDaddy-konto : Stöds inte
  • Grundläggande sekretesskydd: Stöds inte
  • Uppgraderingar av skyddspaket: Stöds inte
  • CashParking: Stöds inte
  • Kontaktuppdateringar: Stöds inte

Mer information

• Eftersom GoDaddy inte längre accepterar nya registreringar för .QPON-domänen kan du registrera andra alternativa domänändelser. Sök att se andra alternativ för alternativa domäntillägg.
  • Kolla in våra vanligaste domänartiklar för att komma igång med din domän.