GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Om du skickar från dessa adresser får du avvisningar

Om du försöker skicka från en Yahoo-, AOL-, Mail.ru- eller Verizon-e-postadress i GoDaddy Email Marketing, du kommer att se många studsar. Om du försöker använda någon av dessa adresser som din Från-adress kan du se en varning:

Skicka från den här e-postadressen kommer att orsaka avvisningar hos de flesta större internetleverantörer och rekommenderas inte.

OBS! ISP står för Internet Service Provider och betyder i stort sett alla som tillhandahåller internet- och e-postinkorgar för människor.

Även om du inte ser den varningen kan du inte använda en Yahoo-, AOL-, Mail.ru- eller Verizon-e-postadress som din Från-adress för vanliga kampanj- , RSS-e-post-, autosvar- eller anmälningsformulär . Du måste använda en annan e-postadress som Från-adress vid alla utgående utskick.

Om du inte har en annan e-postadress till hands har du alternativ. Har din egen domänbaserad e-postadress är ett av de bästa sätten att se professionellt ut för dina kunder. Och du kommer aldrig att vara med efter de gratis e-postleverantörernas policybeslut. Du kan även konfigurera vidarebefordran av e-post direkt till din gamla adress för att underlätta övergången till din nya adress.

Anledningen till att du inte kan använda en e-postadress från Yahoo, AOL, Mail.ru eller Verizon är något som kallas en DMARC-verifieringspolicy . något som alla e-postleverantörer har. Om leverantören ändrar sin policy till p = reject kan du inte använda den e-postadressen som Från-adress , förutom när den skickas via dem. Vilket innebär att du inte kan använda den som Från-adress på någon e-postmarknadsföringstjänst, t.ex. GoDaddy Email Marketing. Tyvärr finns det ingenting vi kan göra åt detta - det är ett beslut som görs av dessa e-postleverantörer att minska kränkande beteende och skydda sina användare.

OBS! Från-adressen på din e-post skiljer sig från din inloggningsadress. Läs mer om Från-adressen under fliken Detaljer .

Om du vill kan du behålla din Yahoo-, AOL-, Mail.ru- eller Verizon-e-postadress som inloggning för ditt konto. Detta är den e-postadress som vi kommer att kontakta dig via, för allt som har med din GoDaddy Email Marketing-konto.