GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Navigera GoDaddy Studio

Steg 1 i Förstå GoDaddy Studio och skapa en projektserie

GoDaddy Studio är tillgängligt på webben och som en app på iOS och Android. Upptäck vad den kan och se hur du navigerar dig runt.

När du loggar in på GoDaddy Studio-appen visas navigeringsmenyn längst ner på skärmen. Tryck på varje menyobjekt för att använda funktionen.
GoDaddy Studio iOS-appens huvudmeny

• Upptäck - De här novellerna innehåller tips, tekniker och idéer som hjälper dig att få ut det mesta av GoDaddy Studio. Rulla igenom tillgängliga berättelser och tryck på en för att läsa den.
  • Mallar - Kom igång snabbt med en av våra tusentals professionella mallar och anpassa sedan mallarna så att de är unika. De är ordnade kronologiskt (senast längst upp) och du kan söka efter tema, namn, stil eller typ.
  • Starta ett nytt projekt från grundenNytt projekt - Skapa en ny design från grunden med början med en anpassad bakgrund och layout.
  • Social webbplats - Skapa en enda webbplats som visar en sammanfattning om dig och länkar till allt innehåll, vare sig det är på sociala medier eller på webbplatser.
  • Projekt - Här sparas dina designer. De är tillgängliga på dina iOS-, Android- och webbenheter, vilket innebär att du kan komma åt, redigera, spara och exportera projekt över dina telefoner, surfplattor och stationära datorer.

När du loggar in på GoDaddy Studio-appen visas navigeringsmenyn längst ner på skärmen. Tryck på varje menyobjekt för att använda funktionen.
GoDaddy Studio Android-appens huvudmeny

• Mallar - Kom igång snabbt med en av våra tusentals professionella mallar och anpassa sedan mallarna så att de är unika. De är ordnade kronologiskt (senast längst upp) och du kan söka efter tema, namn, stil eller typ.
  • Social webbplats - Skapa en enda webbplats som visar en sammanfattning om dig och länkar till allt innehåll, vare sig det är på sociala medier eller på webbplatser.
  • Projekt - Här sparas dina designer. De är tillgängliga på dina iOS-, Android- och webbenheter, vilket innebär att du kan komma åt, redigera, spara och exportera projekt över dina telefoner, surfplattor och stationära datorer.
  • Starta ett nytt projekt från grundenNytt projekt - Skapa en ny design från grunden med början med en anpassad bakgrund och layout.

Webblandningssidan erbjuder flera sätt att navigera i GoDaddy Studio. Dina tre huvudalternativ är att börja med en mall, visa och redigera befintliga projekt eller starta ett nytt projekt från grunden.
GoDaddy Studio Android-app målsida

• Nytt projekt - Välj det här alternativet i det övre högra hörnet för att skapa en ny design från början, med början med en anpassad bakgrund och layout.
  • Bläddra bland mallar - Kom igång snabbt med en av våra tusentals professionella mallar och anpassa sedan den så att den är unik för dig. De är ordnade kronologiskt (senast längst upp) och du kan söka efter tema, namn, stil eller typ.
  • Dina projekt - Det är här dina designer sparas under Bläddra bland mallar . De är tillgängliga på dina iOS-, Android- och webbenheter, vilket innebär att du kan komma åt, redigera, spara och exportera projekt över dina telefoner, surfplattor och stationära datorer.