Menyn Experttjänster

Ibland behöver du en erfaren serveradministratör för komplicerade uppgifter som att optimera databaser, konfigurera brandväggar eller flytta innehåll. Som hjälp under de här tiderna har vi skapat en mängd olika experttjänster.

Listan över experttjänster nedan innehåller information om den ytterligare hjälp vi kan erbjuda. Var och en av dessa tjänster är utöver det support vi erbjuder gratis med de flesta av våra produkter. Ring dessa supportteam för priser för experttjänster:

Lokal Supportnummer
USA (480) 463-8824
Indien 040 - 49187600

OBS! Om du inte ser vad du behöver i den här listan kanske vi fortfarande kan göra det åt dig. Ring oss angående en anpassad servicebegäran .

Experttjänster

Tjänstens namn Beskrivning tid
Avancerad prestandaanalys och säkerhetsgranskning Få en detaljerad analys av hur du ställer in servern för optimal prestanda.

För GoDaddy Linux VPS / dedikerade servrar.

72h
Apache-optimering Ställ in din Apache-server för bästa möjliga prestanda.

För GoDaddy Linux VPS / dedikerade servrar.

72h
Applikationsstöd Installera webbapplikationer som WordPress, Joomla eller Drupal.

För Linux-värdtjänster (cPanel), VPS / dedikerade servrar.

72h
Reparation av anslutningssträngar Få hjälp med att lösa fel i anslutningssträngar.

För Linux-värdtjänster (cPanel), Windows-värdtjänster (Plesk), VPS / dedikerade servrar.

72h
Återställning av innehåll eller databas Återställ antingen ett värdkontos filer eller en databas från en tillgänglig säkerhetskopia.

För webbhotell och klassiska värdtjänster, Hanterade WordPress-bloggar.

72h
Innehållsmigrering Flytta innehållet på din webbplats från valfri värd / server till GoDaddy.

För VPS / dedikerade servrar, Linux-värdtjänster (cPanel), Windows-värdtjänster (Plesk), Hanterade WordPress-bloggar, Webb- och klassiska värdtjänster.

7-10d
Skript för säkerhetskopiering av databas Få hjälp med att konfigurera automatiska säkerhetskopior av databaser.

För GoDaddy Linux VPS / dedikerade servrar.

72h
Databas Sök och ersätt Få hjälp med att uppdatera webbadresserna i din databas för att se till att din webbplats länkar till rätt platser.

För Linux-värdtjänster (cPanel), VPS / dedikerade servrar.

72h
Databashantering Få hjälp med att importera, exportera, reparera, säkerhetskopiera eller återställa din databas.

För Linux-värdtjänster (cPanel), VPS / dedikerade servrar.

72h
Diskutrymme granskning Få en granskning av din diskutrymme och rekommendationer för att frigöra diskutrymme.

För GoDaddy Linux VPS / dedikerade servrar.

72h
DNS-inställning Konfigurera DNS för upp till tre domäner.

För GoDaddy Linux VPS / dedikerade servrar.

72h
Säkerhetskopiering av konfiguration via kontrollpanelen (för en domän eller en hel server ) Få hjälp med att konfigurera automatiska säkerhetskopior för en domän eller för en hel server.

För GoDaddy VPS / dedikerade servrar.

72h
Konfigurering av domännamn Konfigurera 3 (eller färre) domäner på din servers kontrollpanel.

För GoDaddy Linux VPS / dedikerade servrar.

72h
E-postmigrering Se e-postuppgradering och migreringssökvägar .
Skicka recension via e-post Identifiera skräppostproblem med din server.

För GoDaddy Linux VPS / dedikerade servrar.

72h
Hitta och ersätt text i filer Ersätt en textsträng som ett domännamn, absolut sökväg eller URL i filerna på en webbplats.

För alla värd- och serverprodukter, inklusive Hanterade WordPress-bloggar.

72h
Konfiguration av brandväggsregel (Linux) Lägg till eller ta bort brandväggsregler för programvara till dina iptables.

För GoDaddy Linux VPS / dedikerade servrar.

72h
Kom igång-session Boka en 30-minuters konsultation med en GoDaddy-expert för att komma igång med Webbplatsverktyg, Onlinebutik eller Hanterad WordPress.

För Webbplatsverktyg, Onlinebutik, Hanterad WordPress.

24 timmar
Återställning av värdtjänster Återställ filer och flera databaser för ett delat värdkonto från en tillgänglig säkerhetskopia.

För webbhotell och klassiska värdtjänster; Delat Linux-värdtjänst (cPanel; Delat Windows-värdtjänst (Plesk).

72h
.htaccess filändringar Gör ändringar i .htaccess-filen i ditt Linux-värdtjänstkonto.

För Linux-värdtjänster (cPanel), Hanterade WordPress-bloggar, VPS / dedikerade servrar

72h
Intrångsskydd Ställ in intrångsskydd för att stoppa brute force och DDoS-attacker.

För GoDaddy Linux VPS / dedikerad server.

72h
my.cnf-filändringar Gör ändringar i en MySQL-konfigurationsfil.

För Linux-värdtjänster (cPanel), Hanterade WordPress-bloggar, VPS / dedikerade servrar.

72h
MySQL-optimering Optimera MySQL för maximal prestanda.

För GoDaddy Linux VPS / dedikerade servrar.

72h
Behörigheter / ägarrevision Felaktiga behörigheter kan hindra webbplatsfunktionen och göra din webbplats mindre säker. En behörighetsgranskning kan säkerställa att din webbplats fungerar som den ska.

För GoDaddy Linux VPS / dedikerade servrar.

72h
PHP-konfiguration ändras Få hjälp med att finjustera dina PHP-inställningar så att dina program fungerar som de ska.

För GoDaddy Linux VPS / dedikerade servrar.

72h
PHP-modulinstallation Installera 3 moduler.

För GoDaddy Linux VPS / dedikerade servrar.

72h
PHP-uppgradering Uppdatera PHP till den senaste versionen.

För GoDaddy Linux VPS / dedikerade servrar.

72h
Serverhärdning Få hjälp med att inaktivera äldre versioner av TLS så att endast TLS 1.2 används.

För GoDaddy Linux VPS / dedikerade servrar.

72h
SQL Server Express-installation Installera SQL Server Express på din server.

För VPS / dedikerade servrar.

72h
filändringar för web.config Gör ändringar i en web.config-fil.

För Windows-värdtjänster (Plesk), Windows VPS / dedikerade servrar

72h
Återställning av Webbplatsverktyg Återställ förlorade eller korrupta Webbplatsverktyg-filer från våra säkerhetskopior så att du kan börja arbeta igen.

För Webbplatsverktyg v7.

72h
Konfiguration av Windows-brandvägg Konfigurera brandväggen för din Windows-server.

För Windows VPS / dedikerade servrar.

72h