Marknadsför min Premium-onlinebutik på sociala medier

Marknadsför din butiks specialerbjudanden och nya produkter på sociala medier, inklusive Facebook, Twitter och Instagram. Dina kunder kan följa ditt varumärke, lämna recensioner och dela sina favoritprodukter med vänner.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid din Premium-onlinebutik.
  3. Från kontrollpanelen går du till Marknadsför och välj Marknadsför .
  4. Klicka på Aktivera bredvid dina val:
    • Gilla och dela-knappar: Kunder kan gilla, dela eller mejla dina produkter till vänner.
    • Sociala följeknappar: Kunder kan följa dina sociala mediekonton för att hålla sig informerade om dina senaste nyheter och kampanjer.
    • Produktrecensioner: Kunder kan lämna recensioner och sprida information om hur mycket de älskar dina produkter.
    • E-postregistreringar: Samla kundernas e-postmeddelanden så att du kan skicka marknadsföringsmeddelanden och berätta för dem om nya produkter och bra erbjudanden.

OBS! Vissa alternativ kan inte aktiveras förrän din butik har publicerats.

5. Fyll i önskade fält och klicka på Spara .