Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lös in min plan för Hanterade WordPress-bloggar

Steg 1 i serien Hanterade WordPress-bloggar för återförsäljare .

Lös in din plan för Hanterade WordPress-bloggar för att anpassa din skyltfönster med tillägget Återförsäljarbutik och temat Nyckelfärdigt Skyltfönster.

1. Gå till dina Mina produkter sidan. Du måste logga in med ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy om du inte redan är inloggad.
  2. Klicka på pilen under Ytterligare produkterpilikon för att utöka det avsnittet.
  3. Klicka på Lös in bredvid WordPress-värdtjänster .
  4. Ett popup-fönster visas. Klicka på Lös in kredit . Du kan nu komma åt din inlösta plan under Hanterad WordPress på din produktsida.
  5. Konfigurera ditt gratis värdtjänstkonto på plattformen Hanterad WordPress. Därefter öppnas din WordPress-instrumentpanel.