Lägga till knappar, former och linjer

Med Website Builder kan du lägga till knappar, former och linjer för att skapa snygga länkar och designer för din webbplats. Du kan skapa kantlinjer för texten eller använda linjer för att dela upp olika delar av webbplatsen.

1. Logga in på ditt Website Builder-konto.
  2. Klicka på Redigera webbplats.
  3. Dra och släpp Knappikon från elementverktygsfältet till sidan.
  4. Klicka på knappen för att markera den och klicka sedan på Inställningar.
  5. Ange vilken text du vill ha på knappen i fältet Etikett.
  6. Använd fältet Länka och ange den webbadress som du vill att knappen ska länkas till. (Du kan också välja Öppna länk i nytt fönster om du vill att ett nytt webbläsarfönster ska öppnas när användaren klickar på knappen.
  7. Klicka på färgväljaren bredvid Bakgrundsfärg och välj sedan en bakgrundsfärg för knappen. (Du kan också välja Övertoning och sedan klicka på den andra färgväljaren för att välja en annan färg för övertoningsområdet.)
  8. Klicka på färgremsan bredvid Teckensnitt och välj en färg för texten på knappen.
  9. Välj vilken effekt du vill använda för knappen bredvid Effekt.
  10. Valfritt: Gå till fliken Avancerat för att lägga till eller redigera andra effekter för knappen, inklusive Kantlinje, Skugga, Runda hörn, Genomskinlighet och för att ändra knappens Storlek.
  11. Klicka på Publicera.

Så lägger du till former

1. Logga in på ditt Website Builder-konto.
  2. Klicka på Redigera webbplats.
  3. Dra och släpp Formikon från elementverktygsfältet till sidan.
  4. Klicka på formen för att markera den och klicka sedan på Inställningar.
  5. Klicka på färgväljaren bredvid Färg och välj sedan färgen du vill använda. (Du kan också välja Övertoning och sedan klicka på den andra färgväljaren för att välja en annan färg för övertoningsområdet.)
  6. Välj vilken effekt du vill använda för formen bredvid Effekt.
  7. Valfritt: Gå till fliken Avancerat för att lägga till eller redigera andra effekter för formen, inklusive Kantlinje, Skugga, Runda hörn, Genomskinlighet och för att ändra formens Storlek.
  8. Klicka på Publicera.

Så lägger du till linjer

1. Logga in på ditt Website Builder-konto.
  2. Klicka på Redigera webbplats.
  3. Dra och släpp Linjeikon på sidan, markera linjen och klicka på Redigera.
  4. Välj ett alternativ bredvid Riktning beroende på om du vill att linjen ska visas horisontellt eller vertikalt.
  5. Välj vilken färg, stil och grovlek din kantlinje ska ha bredvid Kantlinje.
  6. Klicka på Publicera.