Lägga till en ljudspelare

Med Website Builder Företag och Företag – Plus kan du lägga till en ljudspelare till din webbplats och även ladda upp din egen musik. Ljudwidget stöder enbart MP3-filer. Varje fil får vara högst 30 MB.

1. Logga in på ditt Website Builder-konto.
  2. Dra och släpp ljudspelaren på sidan, klicka inuti ljudrutan och klicka sedan på Inställningar.
  3. Så lägger du till musik:
    • Klicka på Hantera spellista.
    • Klicka på Lägg till ljud.
    • Bläddra för att hitta filen på din lokala enhet eller släpp den på skärmen.
    • Klicka på Spara.
  4. Under Alternativ väljer du om du vill att ljudspelaren ska visa spellistan, repetera spellistan, blanda sångerna eller starta automatiskt.
  5. Så lägger du till albumomslag eller en bild:
    • Klicka på Lägg till bild.
    • Välj om du vill använda ett foto från din dator, en gratisbild, Facebook® eller Instagram®.
    • Bläddra eller anslut för att hitta bilden.
    • Klicka på Infoga.
  6. Valfritt: Gå till fliken Avancerat för att lägga till eller redigera andra effekter för ljudspelaren, inklusive Bakgrundsfärg, Kantlinje, Skugga, Runda hörn, Genomskinlighet, Marginal samt för att ändra knappens storlek.
  7. Valfritt: Gå till Lägg till ljud, Hantera spellista, Kugghjul för att ändra författare och titel på sången.
  8. Klicka på Spara.
  9. Klicka på Publicera för att uppdatera din webbplats online.

OBSERVERA: Uppladdningarna är begränsade till 10 GB för Företag och 50 GB för Företag – Plus. Ljudwidget stöder enbart MP3-filer.