Lägga till en betalningsmetod för Website Builders Onlinebutik

Få betalt med säkra transaktioner som både du och dina kunder kan lita på. Välj en eller flera betalningsmetoder av GoDaddy Payments, PayPal, Square och Stripe för din onlinebutik (E-handelspaket).

Det här görs separat från att lägga till en PayPal-knapp (alla paket) eller ta emot betalningar för onlinebokningar (Premiumpaket) eller offlinebetalningsalternativ.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen eller butiken.
  3. Gå till Inställningar på kontrollpanelen. Under Butik väljer du Betalningar.
  4. Välj Anslut bredvid den betalningsmetod som du vill lägga till och följ anvisningarna. För vardera betalningsmetod kan du logga in på ett befintligt konto eller skapa ett nytt konto. Upprepa det här steget för varje betalningsmetod som du vill lägga till.

Obs! Här är några tips för att välja betalningsmetod:

GoDaddy Payments är för närvarande endast tillgängligt i USA, men kommer att utökas till fler länder. Läs mer om GoDaddy Payments.
    • För att använda funktionen PayPal Express Checkout behöver du ett PayPal Business-konto. Privata PayPal-konton kan bara ta emot betalningar från andra PayPal-användare.
    Square är bara tillgängligt för kunder i USA, Storbritannien, Kanada och Australien.

5. (Valfritt) För att se Apple Pay-knappen för ditt Stripe-konto går du till din publicerade butik på en Apple Pay-aktiverad enhet och öppnar en produktsida, som kommer att visa hur sidan ser ut för kunderna. Apple Pay-knappen visas också på kassasidan.
    Apple Pay-knapp i kassan