Lägga till blogg eller RSS-flöde:

Du kan visa RSS-flöden som låter dig abonnera på webbplatser, t.ex. nyhetsplatser och bloggar, och sedan visa innehållet på din egen webbplats. När webbplatserna i flödena uppdaterar sitt innehåll kan besökarna se de uppdateringarna.

För att din blogg ska synas i Website Builder måste den publiceras till Internet via din bloggtjänst.

1. Logga in på ditt Website Builder-konto.
  2. Klicka på Redigera webbplats.
  3. Dra och släpp Blogg/RSS (Blogg/RSS-widget) till din sida.
  4. Klicka inuti Blogg-/RSS-flöde och klicka sedan på Inställningar.
  5. Ange URL:en för RSS-flödet.

Ett prov-RSS-flöde anges. Där måste du skriva in en giltig URL för ditt RSS-flöde; annars visas ett felmeddelande.

6. Fyll i följande fält:
    • # listningar — flytta stapeln för att välja hur många inlägg du vill se på din webbplats.
    • Alternativ — välj om du vill visa bilder och/eller kategorier. (Kategorier är endast tillgängligt för tumblr® och Blogger®.)
    • Layout — välj hur du vill att dina inlägg ska se ut på din webbplats.
  7. Valfritt: Gå till fliken Avancerat för att lägga till eller redigera andra effekter för din blogg/RSS-flöde, inklusive Bakgrundsfärg, Kantlinje, Skugga, Runda hörn, Genomskinlighet, Marginal samt för att ändra knappens storlek.
  8. Klicka på Spara.
  9. Klicka på Publicera för att uppdatera din webbplats online.