Lägga till bildspel och fotogallerier

Med hjälp av Website Builder kan du förbättra webbplatsens utseende genom att lägga till bildspel och fotogallerier.

Med bildspel kan du visa bilderna på din webbplats genom bildspelspresentationer. Med fotogallerier kan du visa foton på din webbplats som ger dina besökare möjligheten att klicka på dem och visa större versioner av dem.

1. Logga in på ditt Website Builder-konto.
  2. Klicka på Redigera webbplats.
  3. Dra Bildspelsikon för ett bildspel eller Fotogalleri-ikon för ett fotogalleri och släpp det på sidan. Klicka sedan på Byt bild.
  4. Från fönstret Hantera foton, klicka på Lägg till foton och välj ett av följande alternativ:
    • Mina foton – klicka på Bläddra för att välja en bild som du vill överföra från datorn, och klicka sedan på Öppna.
    • Gratisbilder – om du vill välja bilder från vårt bildbibliotek anger du en sökterm för att hitta en viss bild i bildbiblioteket eller väljer en kategori i menyn Alla kategorier.
    • Facebook — För att importera bilder direkt från ditt Facebook®-konto, klicka på Anslut till Facebook, logga in på ditt Facebook-konto och klicka sedan på Logga in med Facebook.

Om du vill koppla från Facebook går du till dina kontoinställningar i Facebook, klickar på Appar och klickar sedan på X bredvid Website Builder.

• Instagram För att importera bilder direkt från ditt Instagram®-konto, klicka på Anslut till Instagram, logga in på ditt Instagram-konto och klicka sedan på Logga in med Instagram.
  5. Välj de bilder du vill använda och klicka sedan på Infoga.
  6. Om du vill ändra fotonas ordning drar och släpper du dem på plats.
  7. Klicka på Spara.
  8. Klicka på Publicera för att uppdatera din webbplats online.