Lägga till appar

Interagera med dina kunder genom att lägga till reklaminslag för sociala medier, YouTube, Google Maps, PayPal och Yelp på din webbplats. Du måste ha en plan av typen Företag eller Företag – Plus för att kunna lägga till Paypal eller Yelp.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Gå till Produkter-listan, klicka på Webbplatsverktyg och sedan på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  3. Klicka på Redigera webbplats.
  4. Markera den app du vill lägga till på den vänstra sidan. (Om du vill lägga till e-postmarknadsföring, Paypal eller Yelp så klickar du på Appar och sedan markerar du den du vill använda.)

OBS! Om du vill lägga till en video från YouTube måste du klicka på den exempelvideo som visas och sedan klickar du på Inställningar för att ange webbadressen för den video du vill använda.

5. Klicka på Spara efter att du har valt en app och följt anvisningarna för att lägga till den.
  6. Klicka på Publicera för att uppdatera din webbplats online.