Lägg till tillägg till e-handelsvärdtjänster

Ditt hanterade WordPress-e-handelshotell har många WooCommerce-tillägg, vissa har utvecklats av Woo-teamet och andra har utvecklats av SkyVerge. Vi förinstallerar vissa tillägg baserat på dina val under den första konfigurationen när du fick frågan om vad du planerar att göra med webbplatsen.

Det är enkelt att installera de tillägg du behöver.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Välj WooCommerce i menyn till vänster.
  3. Välj Tillägg . Du ska vara på fliken Inkluderade tilläggbild på den inkluderade tilläggsfliken
  4. Rulla igenom listan över inkluderade tillägg och välj Installera nu för de du behöver.
  5. Aktivera tilläggets funktionalitet genom att välja Aktivera.
  6. Tillägg som är installerade och aktiva markeras som Aktiva .

Du kan när som helst gå tillbaka till listan för att installera fler tillägg.

OBS! Om du ansluter till ditt WooCommerce.com-konto visar fliken WooCommerce.com Prenumerationer de här tilläggen som INAKTIVa , även om tilläggen fortfarande är installerade, aktiverade, uppdaterade och tillgängliga via Inkluderade tillägg .