Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till tillägg till e-handelsvärdtjänster

Ditt e-handelshotell har många WooCommerce-tillägg som har utvecklats av Woo-teamet. Vi förinstallerar vissa tillägg baserat på dina val under den första konfigurationen när du fick frågan om vad du planerar att göra med webbplatsen.

Det är enkelt att installera de tillägg du behöver.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Välj WooCommerce i menyn till vänster.
  3. Välj Tillägg . Du bör vara på fliken Tillgängliga tillägg bild på fliken tillgängliga tillägg
  4. Rulla igenom listan över tillgängliga tillägg och välj Installera nu för de du behöver.
  5. Aktivera tilläggets funktionalitet genom att välja Aktivera.
  6. Tillägg som är installerade och aktiva markeras som Aktiva .

Du kan när som helst gå tillbaka till listan för att installera fler tillägg.

OBS! Om du ansluter till ditt WooCommerce.com-konto visar fliken WooCommerce.com Prenumerationer de här tilläggen som INAKTIVa , även om tilläggen fortfarande är installerade, aktiverade, uppdaterade och tillgängliga via Tillgängliga tillägg .