Lägg till skript och HTML.

Du kan lägga till JavaScript- och HTML-kod på din webbplats för att visa anpassade element på sidan, t.ex. appar från tredje part.

1. Logga in på ditt Website Builder-konto.
  2. Klicka på Designa dina sidor.
  3. Välj den sida du vill ändra i menyn Sida, om det behövs.
  4. Klicka på Populära och dra och släpp Skript-ikonen över en droppzon. Droppzonerna visas på dina webbsidor när du håller muspekaren över dem.
  5. Ta bort standardskripten i textrutan Ange JavaScript och ange ditt skript.
  6. Klicka på OK.
  7. Klicka på Publicera i övre högra hörnet.

Mer information om hur du infogar JavaScript i sidhuvuden på webbsidorna finns i

.

JavaScript går inte att köra i Webbplatsskaparen. Det går bara att köra i förhandsgranskningsläget.

Så lägger du till HTML

1. Logga in på ditt Website Builder-konto.
  2. Klicka på Designa dina sidor.
  3. Välj den sida du vill ändra i menyn Sida, om det behövs.
  4. Klicka på innehållsblocket du vill redigera och klicka sedan på ikonen .
  5. Skriv in önskad HTML-kod.
  6. Se till att HTML-koden är korrekt formaterad genom att klicka på Verifiera och uppdatera HTML och klicka sedan på OK.
  7. Klicka på Publicera i övre högra hörnet.