Lägg till privat registrering

Enligt vårt avtal med ICANN måste vi lägga till giltig kontaktinformation i WHOIS-katalogen för varje registrerad domän. Genom att köpa privat registrering kan du dölja din personliga kontaktinformation och visa proxy-information istället.

Vissa register tillåter inte privat registrering. Om det är fallet för din domän visas alternativet för att lägga till integritet inte i Domänhanteraren.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Bredvid Domäner klickar du på Hantera.

Hur du nu kommer åt DNS-hanteraren beror på vyn i ditt konto.

Det kan ta 24 till 48 timmar innan informationen visas i Whois-databasen.

Om du vill lägga till privat registrering för ett utgånget domännamn som du har vunnit genom GoDaddy Auktioner läser du