GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Lägg till och visa sidor i GoDaddy Studio

Dina GoDaddy Studio-projekt kan ha en eller flera sidor. Välj din enhet för att ta reda på hur du visar och lägger till sidor.

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Längst ner på skärmen trycker du på Projekt och sedan på det projekt du vill arbeta med.
  3. Tryck på längst upp på skärmenSidor Sidor .
  4. Om du vill duplicera en befintlig sida bläddrar du till den sida du vill duplicera och trycker påDuplicera sidor Duplicera . Den nya sidan visas till höger om originalsidan.
    Lägg till en ny tom sida genom att trycka på + . En ny tom duk visas till höger om originalsidan.
  5. Om du vill flytta sidan till en ny position trycker du på och håller ner sidan och drar sedan den till den nya positionen.
  6. Tryck på bockmarkeringen längst upp till höger för att bekräfta dina ändringar.

När den har skapats kan du redigera den nya sidan som vanligt.

Lägg till sidor

1. Logga in på ditt GoDaddy Studio-konto .
  2. Välj det projekt du vill arbeta med.
  3. Välj ikonen Sidor i den vänstra menyn.
  4. Om du vill duplicera en befintlig sida bläddrar du till den sida du vill duplicera och väljer sedanDuplicera sidor duplicera ikonen. Den nya sidan visas under den ursprungliga sidan.
    Om du vill lägga till en ny tom sida trycker du på + -ikonen längst ner i sidlistan. En ny tom arbetsyta visas under den sista sidan du valde.

När den har skapats kan du redigera den nya sidan som vanligt.