Webbplatsverktyg Hjälp

Lägg till nedladdningsbara filer

Du kan ladda upp filer på webbplatsen som besökare sedan kan ladda ned och använda offline. Det kan vara smidigt för saker som reklamblad, hälsoblanketter, ansvarsfriskrivningar eller musikdemos för att nämna några exempel.

Nästan 50 filformat stöds, inklusive format för Microsoft Word och andra textdokument, PDF:er, kalkylblad, och över 20 bara för bilder och videoklipp. Listan utökas ständigt.

OBS! Varje fil får inte vara större än 30 MB. Du kan lägga till upp till 15 filer i avsnittet. Om du vill lägga till fler skapar du ett till Filer-avsnitt.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Rulla till det ställe du vill lägga till ett nedladdningsavsnitt på och klicka på plusknappen.
    Klicka på plusknappen
  4. Klicka på Filer och välj den enkla layouten.
    Klicka på Filer
  5. När du får bekräftelsen Avsnitt tillagt kan du klicka på det nya avsnittet eller klicka på Ladda ned och börja anpassa avsnittets alternativ.
    Klicka på Filer
  6. Klicka på Innehåll, ändra fälten Avsnittstitel och Beskrivning om du vill och klicka sedan på Lägg till för att ladda upp en fil som du vill ha på webbplatsen och som besökare kan ladda ned.
    Klicka på Lägg till
  7. Upprepa steg 6 för att lägga till fler filer till webbplatsen.
    Efter att ha lagt till filer

OBS! Om du vill byta namn på en fil klickar du på filen i listan och ändrar namnet i fältet Filetikett.

8. Gör alla andra ändringar du vill göra i den högra Filer-panelen. De visas direkt i huvudfönstret.
    Jämför redigeringarna på höger sida med huvudfönstret
  9. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  10. När du är klar klickar du på Publicera webbplats(mobil) eller Publicera (stationär dator/surfplatta).