Lägg till nedladdningsbara filer

Du kan ladda upp filer på webbplatsen som besökare sedan kan ladda ned och använda offline. Det kan vara smidigt för saker som reklamblad, hälsoblanketter, ansvarsfriskrivningar eller musikdemos för att nämna några exempel.

Nästan 50 filformat stöds, inklusive format för Microsoft Word och andra textdokument, PDF:er, kalkylblad, och över 20 bara för bilder och videoklipp. Listan utökas ständigt.

Note: Each file can be no larger than 30 MB. You can add up to 15 files in the section. If you need more, create another Files section.

1. Log in to your GoDaddy account and open your product. (Need help opening your product?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Rulla till det ställe du vill lägga till ett nedladdningsavsnitt på och klicka på det gröna plustecknet.
    Klicka på den gröna plusknappen
  4. Klicka på Filer och välj den enkla layouten.
    Klicka på Filer
  5. När du får bekräftelsen Avsnitt tillagt kan du klicka på det nya avsnittet eller klicka på Ladda ned och börja anpassa avsnittets alternativ.
    Klicka på Filer
  6. Klicka på Innehåll, ändra fälten Avsnittstitel och Beskrivning om du vill och klicka sedan på Lägg till för att ladda upp en fil som du vill ha på webbplatsen och som besökare kan ladda ned.
    Klicka på Lägg till
  7. Upprepa steg 6 för att lägga till fler filer till webbplatsen.
    Efter att ha lagt till filer

To rename a file, click it in the list and change it in the File Label field.

8. Gör alla andra ändringar du vill göra i den högra Filer-panelen. De visas direkt i huvudfönstret.
    Jämför redigeringarna på höger sida med huvudfönstret
  9. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  10. När du är klar klickar du på Publicera webbplats(mobil) eller Publicera (stationär dator/surfplatta).

More Info