Lägg till min e-postadress manuellt till Outlook 2016 (Windows)

Om du inte vill använda funktionen för automatisk upptäckt för att konfigurera din e-post, eller om den inte fungerar som den ska, kan du lägga till din e-postadress manuellt i Outlook 2016 på Windows.

1. Öppna KontrollpanelenStart-menyn .
  2. Välj Användarkonton > E-post (Microsoft Outlook 2016) .
    Klicka på Mail
  3. Välj Visa profiler .
    Klicka på Visa profiler
  4. Välj Lägg till .
    Klicka på Lägg till
  5. För Profilnamn anger du vad du vill att den nya profilens namn ska vara och väljer sedan OK .
    Ange profilnamn och klicka på OK
  6. Välj Manuell konfiguration eller ytterligare servertyper och välj sedan Nästa .
    Välj Manuell inställning eller ytterligare servertyper, klicka på Nästa
  7. Välj Microsoft 365 , ange din e-postadress och välj Nästa .
    Välj Microsoft 365 och klicka på Nästa
  8. När du ser inloggningssidan anger du din e-postadress och väljer Nästa .

OBS! Du kan få två inloggningsalternativ när du har angett din e-postadress. Använd alternativet Konto för arbete eller skola .

Ange din e-postadress
  9. Ange ditt Microsoft 365-e-postlösenord och Logga in . Det kan ta ett par minuter att logga in och konfigurera ditt e-postkonto. Välj Klar .
  10. Välj Slutför för att slutföra konfigurationen.
    Slutför konfigurationen