Lägg till favicon till min webbplats

En favicon (förkortning av "favorites icon", favoritikon) hjälper din webbplats att sticka ut från konkurrensen genom att visa en liten bild i fliken för webbläsarens sida. Den visas även i listan över favoritsidor eller bokmärkta sidor i webbläsaren.

Den här videon är en del av instruktionsvideoserien om att Lägga till avancerade funktioner i Hemsideprogrammet

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Klicka på Redigera webbplats.
  4. Klicka på panelen Webbplatsinställningar.
    klicka på panelen Webbplatsinställningar
  5. Klicka på Favicon.
    Klicka på Favicon
  6. Klicka på Ladda upp på panelen Favicon och gå till den bild som du vill använda.
    Klicka på Ladda upp

OBS! Bilden får inte vara mer än 180 pixel i kvadrat. Använd en enkel och tydlig favicon – du vill ju inte att folk ska behöva kisa.

7. Klicka på Klar när du är klar, och när du är redo klickar du på Publicera webbplats/Publicera.
  8. Klicka på Besök webbplatsen för att se webbplatsens favicon på en flik eller i navigeringsfältet.
    Exempel på favicon på webbläsarflik