Lägg till favicon till min webbplats

En favicon (förkortning av "favorites icon", favoritikon) hjälper din webbplats att sticka ut från konkurrensen genom att visa en liten bild i fliken för webbläsarens sida. Den visas även i listan över favoritsidor eller bokmärkta sidor i webbläsaren.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på panelen Webbplatsinställningar.
    klicka på panelen Webbplatsinställningar
  4. Klicka på Favicon.
    Klicka på Favicon
  5. Klicka på Ladda upp i panelen Favicon och gå till den bild som du vill använda.
    Klicka på Ladda upp

OBS! Bilden får inte vara större än 180 pixlar och ska vara enkel att se när den är liten.

6. Klicka på Förhandsgranska när du är färdig för att visa resultaten och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  7. När du är klar klickar du på Publicera webbplats (mobil) eller Publicera (stationär dator/surfplatta).
  8. Klicka på Besök webbplatsen för att se webbplatsens Favicon i webbläsarens flik eller navigeringsfält.
    Exempel på favicon i webbläsarflik