Lägg till en favicon på min webbplats

En favicon (förkortning av "favorites icon", favoritikon) hjälper din webbplats att sticka ut från konkurrensen genom att visa en liten bild i fliken för webbläsarens sida. Den visas även i listan över favoritsidor eller bokmärkta sidor i webbläsaren.

Den här videon är en del av instruktionsvideor för Lägga till avancerade funktioner i Webbplatsverktyg

1. Gå till ditt GoDaddy
produktsida .
  • Bläddra ner till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  • Klicka på Redigera webbplats.
  • Klicka på panelen Webbplatsinställningar .
    klicka på panelen Webbplatsinställningar
  • Klicka på Favicon .
    Klicka på Favicon
  • Klicka på Ladda upp i Favicon- panelen och gå till den bild du vill använda.
    Klicka på Ladda upp OBS! Bilden får inte vara större än 180 pixlar. Och håll din favicon enkel och kraftfull - du vill inte att folk ska kisa.
  • Klicka på Klar när du är klar, och när du är redo klickar du på Publicera webbplats/Publicera.
  • Klicka på Besök webbplats för att se webbplatsens favicon i webbläsarens flik eller navigeringsfält.
    Exempel på favicon i webbläsarens flik
  • Nästa steg