Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Lägg till ett alternativ för lokal leverans

När du lägger till ett lokalt leveransalternativ anges olika fraktkostnader för de som beställer inom ett område som du anger i din instrumentpanel. Lokal leverans är kanske inte ett alternativ för alla företag, men om du får beställningar som begär leverans i närheten kan du spara fraktkostnader.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Välj från din kontrollpanel Handel och sedan under Rapporter & Välj Fraktmetoder i kolumnen Inställningar .
  4. På leveranssidan, under Leveransmetoder , väljer du Lägg till bredvid Lokal leverans
    Knappen Lägg till alternativ för lokal leverans markerad
  5. Under Vad kunder ser när de väljer den här metoden väljer du en unik etikett på upp till 255 tecken (som Lokal leverans, Leverans inom stad osv.) Så att kunderna vet vad de väljer.
  6. Börja med det ursprungliga orderbeloppet på 0,00 och välj leveransavgift per beställning för att täcka det belopp som du ska inkludera i alternativet för lokal leverans.

Exempel:
    Exempel på leveransavgift per beställning baserat på orderbelopp

7. VäljRedigera pennikonen för detaljer Redigera för att definiera din leveransregion .
  8. Välj vilka stater eller territorier där du ska erbjuda lokal leverans.
  9. Aktivera reglaget Endast skepp till vissa post- / postnummer för att lägga till specifika koder.
    OBS! Lägg till en asterisk (*) efter tecknen som börjar ett antal postnummer (till exempel innehåller 902 * alla koder som börjar med 902, inklusive till exempel 90210).
  10. Välj Lägg till och sedan Spara .
  11. Välj Spara för att aktivera Lokal leverans som ett alternativ för dina kunder inom din definierade leveransregion.